aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Saturday, August 14


CQ 42 - 102 TU is belong`s to her~

salam blogger....saje jer kali ni entry pasal laptop hehehe CQ42 - 102 TU,model Compaq,2gb DDR3,320 HDD,dual core duo menjadi milik sah si rama2 ku@ my babygurl.. (: pencarian dari jam 3.30 ptg ramadhan ke-2 hingga ke waktu perdana berbuka agak memenatkan tp akhir sekali agak memuaskan...berteman sekali bersama sahabat handai olamdo(shahir) juga didahului trimas beb!...harga asal RM1588 after plus2 harga windows original maka ia berharga RM1770 after nego2,accessory pun agak ok berbanding kedai2 lain.berlokasi di plaza alam sentral,tidak di low yatt sebab first jalan maseh pening,dan jalan highway tak usah di bilang,panjang bapak giler2,ramai yg keluar awal utk persedian berbuka puasa,serentak,maka menjadi drama yg biasa sewaktu ramadhan KL dan Selangor jalan bersapu jem dan berinti asap berkepol dan masing2 berasak sambil perot berjamming,termasuk la aku,syukran masih berjaya mengawal(senyum)..selepas berbedaan harga berlangsung maka dengan lantas mencari tempat berbuka berhampiran(lupa nama kedai) dalam keadaan hujan2,fuhh,..terasa di perantauan meski di kampong sendiri haks..kaki hampir lunyai dek berjalan,mata kuyup,tp puas..sebab aku berjaya membayarkan biarpun tu bukan duit aku,laki beb! ego kene ego sikit,hahaha.. (: apa2 pun,well done my gurl,hampir kecewa dgan vaio yg ternanti2 hingga hampir berbuih mulot,maka di ganti dengan compaq presario adalah agak lebih berbaloi...study rajen2 and take care kaseh...dan senyuman puas itu membuat aku rasa terbayar oleh kepayahan dan kesabarannya..daa... (mimpi sambil berdansa bersama presario! kompom!)

1 comment:

  1. =))
    so sweet..n thanks alot 4 all syg..

    ReplyDelete

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com