aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Monday, February 8

hope my sis going be okey...

holllaaaa all 2day....ape yg aku mau tulis kt bulat2 kita skang adalah aku nk doakan kesejahteraan my sis lia selepas pembedahan ke atas buah dada dia yg di sebelah kanan akibat membengkak coz susu kilang nyer tersumbat...alhamdulillah pembedahan da bjalan lancar...dia semakin pulih..dan semalam ahad dia da discharge dari hopspital putrajaya dalam kul 3 lebey gtu terus mai s.alam b4 dia balik kt umah dia d kuaters KLIA...ape yg amat aku kagumkan adlah ape yg berlaku pada hari sabtu petang apabila aku melihat keajaiban ciptaan tuhan & apekah yg mghbungkan ibu dan anak yg mereka kendong selama 9 bulan 9 hari(btol ker tim nie..ngehehe) bella my new nephew...umur x sampai lagy 2 bulan kot...dia da x dapat menyusu selama 2 hari dari ibu dia...pahtu apabila bella datang jer..bler ibu dia nampak jer bella..air susu tuw trus kuar mncurah2 ke bagaikan ke ladang gandum..hahahaaha....betol aku x tipu same korang...byk giler susu tuw korang taw...pahtu mak yg jaga bella ngan anak2 kakak aku tuw kate mmg akan jadi camtu apabila anak yg baru lahir jumpe ibu dia...secara instinct la gitu...waa..hebat..terpaku aku kt situ beb...1st time aku dapat tgok camtu...ape pown hope my sis okie la pasni..yeah...take care kak...we all love u....muaxxxxxxxx!!!!! daaa~~by bulat..

(nnt aku nk upload gambar bella yeah...aku nye kabel hp xde la.....) huhuhuhuhuhu...

for 2morrow posting~~

aku nk citer nt esok pasal burj khalifah(tower of dubai)(latest ranking tower in de world) tp sok la..aku da ngantok...aku pn sambil2 jer ni edt my blog..coz ni surfing utk tajok BEL tuk kluz sok...skang wa da ngantok...continue sok pg lorh....chow...salam blogger by buLat@bOy....03:08..daaa....

meet my befriend~din al "mahfuz" ;D~~~

2day aku jumpe my fren din..din coming at my place coz i've no ongkos in my pocket to go there...rite...so he came la to me...lame da aku nk jumpe din nie...bkan apew...aku juz rindu je kat dia sbgai kawan aku yg berambut beralun2 bagai ombak tu haa...hahahaha...juz joke! ;p (not gay key between us)! haaa...dia la slh sorg kwan aku kt Kuarters yg aku da anggap as my family lor...yg len2 sume da jawoh duk nyer..kdg2 time dorangg kejer adlah time free utk aku...so no match time to meet others..ade yg pindah or their parents transfer workplace kn..ade jgak yg dkat lagy cam kembar sume tuw...aku jumpe kalo aku rase nk ajak dorangg mengular kejer...time aku rindu kt dorang..leh ngaco n ngutok same2..hahahaha....tp nie aku nk citer pasal din la 2day...ngah melepak2 din lak x kesah nk blanja aku...aku minx la pizza sbb time tuw aku nmpak moto pizza lalu kt ngan bus stop yg mmbelakangi din(ayat skema lak ko boy) ..hahaha...dia kate on jer...perghh...bagai moon fallin' to my peha...kahkahkahkah...aku ajak my awex...tp dia leh bantai charges hp lak kt bilik..aku da la xde kedit...din batery nk kongdem sudey..so..aku egt bb tido sbb dia ngah demam tuw(...cian bb ;(....) da kt ngan kaunter baru la dia kol...huh...lambek tul alwez...so x dapek la aku nk bwak skali my gulz to introduce kt din..(next time key awk) ,,,,apepown arini best aku dapat lepak same din..byk citer nyer kt aku....din da ade career yg though dari pndangan aku even ade yg kate alaaa basic kecik je elaun yg besa...tape...aku sokong jer....dwet tu ko leh wat simpanan beb..ape dehal org cakap pe pown dari ade yg makan basic tp kejer cam nk mati makan basic gak kn...so ko gak yg terbaik din...haks...(bkan mau kasi kipas erk din) kejer ko pown masih senang...so xde hal la...muda2 ni la ko nk cari dwet byak2 kn...so...juz work n looking experience sampai lebam coz after dat ko da leh cari kojo lagy besor dari tuw...owkey...thanx to din....treat me dinner pizza and hang out 2gether... nnt den da ade budget lobehan2...kite lepak lagy din..turn aku lak blanjer mu.....tp kalo x cukop ekau sbagai yg da career kene support...hahahahahahaha... ;p thanx dudes!!! see u again soon...chow beb..after dis kiter try kumpol kn member ramai2 n lepak same2 gelak sampai pocah n lebam mulot masing2 key...haks....yg pling penting aku nk wish tq manyak2 utk pizza tu jer...tp meleret lak..hahahaha...key..daaa~~by buLat at 02:58 p.m

keHilanGan "my LoVe riNg"

sob2...aku khilangan sudah cincin ksayangan aku...erghhh....gift by my bbgulz to me... ;( semalam aku g main badminton kt dewan sec 17..aku ngan membe my bro...aku buh cincin aku kat dalam keta aku jer..sbb kang kalo aku main pakai ring jari kulit aku nt melecet la......aku buh la dalam keta aku...dkat ngan kura2 yg ado dlm keta denn tu haa...aku bwak skali awex aku ni g lpak kt dewan tu coz dia kate boring kot duk umah....nk pendek kan citer la...mase aku anta awex aku blik...dia ade main ngan cincin aku...dia test kt jari dia...katenyer haa jari dia da x muat ngan ring tu(taw la smakin mgurus kan not like meeeee) pahtu aku nye pale da melayang sebeno eah...ngantok sudah arituu aku lotih gler...pastu da pg arini aku taw da mane tah g ring sekor tuw,,,aku pn wat slumber lg maybe ade dlm keta aku tuw pas bb wat men mlm td...ptg nye aku nk kuar same din...aku tgok my ring xde dalam keta..tp aku lupe lak nk tanye time tuw sbb tu time din member baik aku tuw sudah mau belanja pizza kt extrem park sec 13...so ring sudah lupa la beb..hahahha...makan kenot extend thinking bout dat...wakakakaka...mlm lak si alan ngan fiq lak ajak aku men badminton(free charge) aku xde dwet jadi dorang da ajak,aku pe lagy pantang dgr ini game beb..aku pn latan ah...free lak tuw kn...(aku ngah pokai.tq frenz) haa...baru la aku tanye...mane g cincin tu...sebenarnye aku nk tanye egt x mane aku nye ring...tp tu la...singkat sangat aku nanye pown....dia lh balas..."baru nk tanye ker?" perghhh......sodey den...huh....bulah la bb....ia yg ucek benda alah tuw aku gak yg kono..dasar org ppuan suke mnyalahkan kaum laki kn...haaa.....so aku maleh nk layan aku g men badminton...aku sodey gak...ring tuw aku slaloo gak ilang dari jari aku...tp aku akan jumpe alik dlm one day...tp yang ni da nk masok 2 days.... ;( maner la g ring ney...........................aku nak laaaaa......huuuuuu....plz return it if u see my ring or notes for ring plz return urself by urself if u know where u r rite now wahai si ring ksayangan ku....plz.... ;((

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com