aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Monday, February 8

keHilanGan "my LoVe riNg"

sob2...aku khilangan sudah cincin ksayangan aku...erghhh....gift by my bbgulz to me... ;( semalam aku g main badminton kt dewan sec 17..aku ngan membe my bro...aku buh cincin aku kat dalam keta aku jer..sbb kang kalo aku main pakai ring jari kulit aku nt melecet la......aku buh la dalam keta aku...dkat ngan kura2 yg ado dlm keta denn tu haa...aku bwak skali awex aku ni g lpak kt dewan tu coz dia kate boring kot duk umah....nk pendek kan citer la...mase aku anta awex aku blik...dia ade main ngan cincin aku...dia test kt jari dia...katenyer haa jari dia da x muat ngan ring tu(taw la smakin mgurus kan not like meeeee) pahtu aku nye pale da melayang sebeno eah...ngantok sudah arituu aku lotih gler...pastu da pg arini aku taw da mane tah g ring sekor tuw,,,aku pn wat slumber lg maybe ade dlm keta aku tuw pas bb wat men mlm td...ptg nye aku nk kuar same din...aku tgok my ring xde dalam keta..tp aku lupe lak nk tanye time tuw sbb tu time din member baik aku tuw sudah mau belanja pizza kt extrem park sec 13...so ring sudah lupa la beb..hahahha...makan kenot extend thinking bout dat...wakakakaka...mlm lak si alan ngan fiq lak ajak aku men badminton(free charge) aku xde dwet jadi dorang da ajak,aku pe lagy pantang dgr ini game beb..aku pn latan ah...free lak tuw kn...(aku ngah pokai.tq frenz) haa...baru la aku tanye...mane g cincin tu...sebenarnye aku nk tanye egt x mane aku nye ring...tp tu la...singkat sangat aku nanye pown....dia lh balas..."baru nk tanye ker?" perghhh......sodey den...huh....bulah la bb....ia yg ucek benda alah tuw aku gak yg kono..dasar org ppuan suke mnyalahkan kaum laki kn...haaa.....so aku maleh nk layan aku g men badminton...aku sodey gak...ring tuw aku slaloo gak ilang dari jari aku...tp aku akan jumpe alik dlm one day...tp yang ni da nk masok 2 days.... ;( maner la g ring ney...........................aku nak laaaaa......huuuuuu....plz return it if u see my ring or notes for ring plz return urself by urself if u know where u r rite now wahai si ring ksayangan ku....plz.... ;((

No comments:

Post a Comment

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com