aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Tuesday, March 2

sekEtoL doNat beRsaMa~






tiada hadiah yg termampu utk aku hadiahkan pada dia utk kali ini..
yg termampu hanyalah seketol donut yg berbentok hati..wee~~ =)
aku time tuw ngah pokai sikit dlm isi poket nie...biasela kan..student..loan pown tak masok lagy,dulu kejer enjoy money selagi ade..x sedia kn canopy seblom hujan..
hambek kaw aboy...tersedak2 mencari dwet nk belanja daily..hampeh..tp bukan tu yg aku nk ceritakan kt sini...just story sikit la pasal me and her.. ;D




malam tu kami bertiga bersama kawan bb iaitu yana g ke petronas nk beli something for her frenz...dlm perjalanan kitorang ke petronas..aku ternampak Dunkin Donut (DD) da nk tutup,dok sibok berkemas..kebetulan malam tu duit ngah ade la katakan..aku pown kasi offer la sama dia..nk ker DD..dia pown kate nk2...haa..aku pn kasi layan jer...makanan ape sgt aku nk berkira..nt makan masuk perot awek aku jgak..yg kenyang pown dia..hati aku jugak senangkan..
pasal makan aku bkan ade hal sgt pown time berduit..selagy larat ekau makan yo..
dalam dok belek2 donuts ape yg dia nk..aku terpandang lak sebijik donut berbentok hati..
cam biase time tu la terpancul idea2 romantik la konon~~
(^O^) (ketawa)

dia da pilih dia punyer, dia pn tanyer kt aku,nk x? nk yg maner? ngan slumber cina aku tunjuk tu donut..so cincai punyer citer da bayor donut tu,ade la jugak utk yana nyer donut sekali,..orang kate bila kita nk kenyang,orang sebelah pun kene la kasi kenyang gak..baru la kehidupan orang kate..same2 merasakan..so sume da dapt donut..aku berdua g la berangkat g dataran s.alam jer(port biasa) nk makan kt situ..biler bukak jer box tu aku amek aku nyer..aku tunjuk la kt baby..
"bb,happy 3rd anniversary sayang,(senyum),dia pown balas tq sayang.."
aku makan sebelah dia makan sebelah...haa..tu jer la hadiah yg aku dapat bagi kt bb...hadiah sebuah kenangan dan kekenyangan (gelak)..da makan sume tuw ada la plak bonus question bb utk aku..dlm seploh soklan tp slumber badak aku jawab..so aku di kire tahap level lulus utk sume soalan..;D (bangga) hehehe....


ape pown baby,dd syg jer same kamu...dan dd da jawab jawapan sume tu seikhlas hati dan ia terjawap dari kata2 yg benar....
sayang kamooooo..
muahhhhhhhhhhhh!!!!
salam pelok ciom utk kamooo.........
**lagu baik2 sayang dari wali band pown aku downloadkan bg baby aku dgr~~wink ;D**


"sayang kamu seadanya"

"daLam buLatNya cinTa aDanya kaMu & aKu"






cinta dan dia..
dalam keindahan maya aku hanya terbayang adanya kamu di setiap sisip alam ku
setiap lagu dan siulan ku adalah irama cinta yg hadir dari sinar cinta hati yg kamu cipta
dalam buaian angin yg bertiup adanya rindu dan sayang dari kamu
cinta dan dia adalah tembok asasnya cinta ini terbina bagaikan sebuah kota cinta yg hanya ade aku dan kamu
membawa cinta yg kita ada dgn kepercayaan yg kita ada
ombak akan bertalu memukul pantai..

begitu jua hati dan perasaan bila bertamu di hatimu
tidak pernah sesaat aku terhenti dalam hembusan nafas cinta kamu...
sendayu angin yg bertalu memberitahuku adanya rindu dari kamu utk ku..
aku tak pernah haus dari kehanggatan cinta yg datang dari kamu..
aku terlalu mewah dengan cinta yg kamu berikan pada ku..

aku sayangkan hembusan cinta yg hadir dari kamu
ia tak pernah lekang dari denyutan nadi ku.. kerna bagiku kau adalah nyawa dalam setiap detik ia berdenyut..
dalam kata2ku tiada ucapan sayang yg kamu mahukan..
dalam kerdipan mataku bagaikan tiada apa yg memercikan cahaya rindu aku pada kamu dalam hembusan lelah ku bagai di ladai ombak yg sayu...
namun hanya satu pintaku padamu..
walau ia tak kelihatan begitu terang dalam cahaya dunia cintamu..
ia tak pernah bergelap..
percayalah dari sudut hati lelaki ini belum pernah ade ketemu titik akhir bersama kamu.. terlalu besar sempadan utk aku menghadkan cinta dan sayangku utk kamu yang aku ingin biarkan cinta ini mampu menghampuskan duka lara di hati kamu..
kerna...
apa yang aku lambaikan adalah sinar kebahagian kamu...
sekuat termampu aku cuba utk membahagiakan kamu walaupun bukan dari lautan kemewahan utk mu..

siang dan malam aku hadir utk kamu..
biarpun dalam alam maya dan realiti mata mu
sayang..
mungkin lahirnya aku ini adalah utk kamu munkin lahirnya kamu adalah utk aku sekiranya takdir mengizinkan aku utk terus hanyut dalam cinta ini..
akan aku biarkan ia berenang dalam lautan cinta yg luas..

hanya utk kamu..
tersenyum..
tanda cinta ini adalah milik kamu...


** khas utk gadisku yg terlahir atas nama Nur`ezzah Bte Ma`ad@ my babygulz sempena harijadinya & ulangtahun percintaan kami utk yg ke-3 tahun pada 15 februari 2010.. ;)
i love you forever..hope we have the happy ending sayang... =D

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com