aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Sunday, February 13



HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG ~2 Years~

Pada tanggal 12 february 2009, adalah hari dimana blog buLaT2 kiTa di lahirkan. heehee..
jadi hari ini maka genaplah sudah blog ini berumur 2 tahun 1 hari persamaan 13 hb februari 2011 :)
Sesudah itu aku cuba memperbaharui blog aku sendiri ni setelah sekian lama aku kadang- kadang2 buka,adalah 2 atau 3 entry sebulan tu,tu pun sebab aku dah tahap boring dan kadang-kadang dapat internet, sebab selama ni intranet sahaja
(bermakna tiada internet kat rumah aku) heehee...
So dengan rasminya hari ini aku menukar nama blog ini sebagai buLat@ciRcle!. kenapa aku pilih nama ni? entah,sebab tetiba rasa aku nak pakai nama? sebab dua-dua maksud sama, kot melayu baca Oh bulat, kot mat saleh baca Oh Circle. kan senang. :D so, selamat hari jadilah wahai blog aku! buLat@ciRcle!


happy birthday to you,

happy birthday to you
happy birthday to you

happy birthday to buLat@ciRcle!

nota kaki :
** lama juga blog aku ni bertahan kihkihkih
** ingin cuba sesuatu yang menarik untuk dibaca diri sendiri dan sesiapa saja lah!
** happy birthday!! :) sesiapa yang mahu salurkan hadiah sila beri pada tuan nya. heehee.

2 comments:

  1. happy besday la aboy rerajin la comment aku nyer blog

    ReplyDelete
  2. epi besday to ur blog...not 2 his bloger...hahhahahahha

    ReplyDelete

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com