aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Tuesday, February 9

my dReam hoBbiEs "SLR"






"CameRa sLR"

seriously aku da ngantok pas makan nasik yg bapak aku beli td b4 dia kpulangan kt umah..pas aku rase perot da ok aku golek2 jap sambil layan lagu2 mp3 dari winamp aku..tibe2 lak malam bute ni tangan aku rase nak menaip...bese la..ngah panas2 lagy gler blog la kan...ape aku nk post mlm ni ape yg aku nk kate kan la kn..haa...ngah dok golek2 td aku mule terfkir ttg minat aku yg dari dlu la kire nyer...aku nk ade sendiri camera SLR "own by me"...lantak la org nk kate ape pown...tp aku x berape nk taw code2 model camera nie..yg aku name2 beso model SLR nie cam canon,nikon & pentax..lanse sume aku kurang mahir lag la..aku mmg minat da camera nie lame kot dari skola dulu tp aku x di dedahkan jer ngan benda alah gadget cam gini...so aku pn skang dok sibok la cari2 member fotografi dari muka buku aku kalo omputih kate facebook..haaa...aku suke gambar2 yg dorang take dari sesi foto dorang...kalo ade rezki mmg aku nk beli n kaji sndiri care nk handle camera tuw ngn sodot2 terbaik aku kalo skill aku ade terkuar nt la...aku kate "kalo ade"..aku puji certain pict yg aku sndiri judge shoot terbaik utk dunia fotografi...aku suke post2 dorang yg mmg cun gler...shoot tajam dari camera dorang sendiri kn..perghhh terbaik...tgu la kalo ade rezki dwet lebehan aku beli la nnti...aku try cari sifoo yg sudi ajar aku nt kn...haa..sbb ade gak kawan aku yg men secara hardcore & x hardcore,pro & semi pro or part time & hobby mase terluang dalam field nie haa....kn...honestly aku minat gadget nie sbb aku suke take pict pemandangan ataw ape yg mate aku rase tu adalah shoot yg terbaik leh aku amek..juz mase terluang jer pown..wat koleksi aku sendiri2 jer pown..ade gak yg sudi ajar sikit2..ade yg kate boley ajar tp lastly kang dia kate susah la aku nk ajar ko boy..ko ade skill ker...ade lak yg kate aku ni ikot trend kn...ramai yg pakai camera cam gini ko pn sebok2 la nk jugak...lu tataw yg wa da lame kot nk benda alah gadget gini...kalo abah aku tu kaya la kan..aku da beli kot awal2 lagy benda nie haa..juz dwet tadok jer..aku pn jenis suker diam2 hal cam gini..aku perhati jer..ngerti kamoo...cettt...ape ke cetek fikiran certain people skang nie...not positive thinking and not supportive langsong...taw nak membahan jer..ape kes?? bla la...(emo lak aku neh,ngehehe) papehal aku da ade sifoo awal2 lagy da member aku cam wan ngan awie tu haa...ngehehehe,...tuw pown kalo dia sudi la ajor aku nnt...aku taw dia leh ajar aku n ramai lagy member yg leh ajar aku pasal function2 camera tu nnti...thanx terawal aku ucapkan dlu...apew2 pown tu la impian aku dan hobby aku dudes..kalo leh nati aku nk cari yg color puteh..hehehe..aku mmg suke white color..tah tataw la npe..puteh tuw style kot n simple bagy aku..ape2 color pown boley asalkan aku minat,..huhuhu...chow!! wee~~by buLat 02:47 p.m

No comments:

Post a Comment

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com