aKu aDaLah bULat

aKu aDaLah bULat

teRopoNg gOOgLe

Monday, April 5

Rafiqin Darwisy - psycho or bastard?

hye..to all....aku sebenarnya da lame x berapa nk online lorh..rindu sama wa punyer keyboard! rindu pade blog! rindu sama aku punya mukabuku..hari ini aku dapat on9..heehee..aku bukak la mukabuku aku..cam bese aku on page my gulz pge la slalu nyer..ade fan page bnama ''

''RAFIQIN DARWISY patut minta maaf kepada keluarga Allahyarham Din Beramboi..''

aku bace sampai aku jadi fan la..aku jadi fan bukan utk apew juz aku nk tgal kan note kt page tu sbb aku x leh nk add dak nie sbb kwan dia da terlalu ramai kalo nk add...

aku bace sume komen2 yg orang tgalkan kt page dia dan fan page yg ni..mula2 aku marah lpas tuw aku tergelak..
yee..suma orang mmg patot marah dan aku pun marah sbb ayat dak nie agak gampang la jgak kan...mmg tahap ko x yah pelempang...tp pijak..!!

okey..bg aku dia nie x berapa psycho la kawan...bastard ye mmg pown..ramai yg kata bdak nie psycho..yelp..tp bila aku bace btol2 mamat nie x brapa nk psycho tp juz nk orang nmpak kan image dia sbagai psycho..dan aku pcaya yg picture kt page dia tu pown bkan pict sebenar dia..dia mgkn baru form 1 dorang kate..tp bagy aku dia bukan budak2 lagy..sbb bg aku even ko bdak2 yg high class and pandai nk mampos..ayat ko bkan macam tu...aku x kan tertipu..sbb akal ko masih budak2..
bg aku ko orang dalam puluhan tahun yg mpegunakan IT untuk hal peribadi ko..dan tetiba kjadian yg menimpa arwah din beramboi tepat pada waktu utk ko lepaskan geram... ;)
bagus idea ko tu tp pada aku utk jalan yg serong ko x berapa hebat la dari kaca mata aku..
ataw makhluk yg bijak laksana selipar nie mgkin leh jadik musuh pd arwah sbb dia terlalu benci pd dia..mgkin arwah pernah wat something yg terguris kt hati budak nie dan budak nie ade time yg sesuai di fikir membalas..tp arwah din da pergy n knape ko x profesional jumpa dan cakap mase hayat dia ade..rite? so terlaksana kebodhan kau dlm abad ini!

lame2 aku terfikir bdak nie kan fan da ramai giler bangsat! apahal?! dan dia approve page dorang?! ko logik akal try fikir tgok..
ikot logik akal kalo btol daktu nk kutok dia x kan approve segala bagai add dari tah sape2 utk juz maki hamun dia..kalo korang nk ker appr?? not rite..
so..mgikot akal aku la..korang mgkin x same ngan aku merepek nie..maybe..

pcaya ataw tidak bdak nie amek kesempatan utk popular kan page dia lantas meggunakan page yg dari frenz page dia utk di godam....hackers...ataw mgkin setiap page yg ade name samaran dia ade VIRUS di sentil skali...

itu tanggapan aku....orang yg bertanggungjawab nie mmg perlu mohn maaf la pada pihak arwah din sbb ko nyer bastard word tu da melampau sangat..okey...dan utk kepastian agama aku x berapa pasti sbb nnt aku nyer BLOG kesayangan aku nie jd tumpuan pulak utk di siasat ataw di tuduh sentilmen keagamaan dan hasutan kan....so..itu bia aku judge sndiri..dan kalo korang bace blog aku nie just hati2..sbb budak tu just tersenyum jer dpn skrin komputer dia sdgkan kita semua sdg maki hamun dia.... ;) be careful...penjenayah byk helah utk berjaya dalam misi dia..
daaa........dan budak itu bukan aku taw..hahahaha...aku xde mase wat hal bodo yg x berbaloi utk kepuasan dan keadilan dari pancaindera yg terlihat mahu pun akal yg setajam pena ini!

so..korang fikir la bdak nie psycho or bastard? or both it!

No comments:

Post a Comment

my music


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com